lauantai 27. syyskuuta 2014

DIY puumagneetit

Olen pitkään etsiskellyt meille sopivia magneetteja. Halusinpa tai en, jääkaapin ovi täyttyy koululaisten tärkeistä ilmoituksista, joiden vain on oltava jossain esillä. Kivoja magneetteja ei ole tullut vastaan, joten ovessa on ollut sekalainen ja riittämätön kokoelma vanhoja ja rumia yksilöitä.

Kesällä tarvitsin erääseen projektiin tällaisia puunappeja, joita käytetään askartelussa kuulemma esimerkiksi tonttujen kasvoina. Jotenkin tuli ajatus, että nämähän näyttäisi kivoilta magneetteina. Tuumasta toimeen ja hakemaan askartelukaupasta nappeja, magneetteja ja kuumaliimaa.
Koululaistytöt innostuivat askartelemaan näitä, joten minulle ei jäänyt juurikaan tekemistä. Mielestäni näistä tuli tosi söpöjä, ja edullisiakin ovat.


Kivat paperit ja magneettinipsu Granitista. Koulun infolaputkin voisi olla vähän kauniimpia, eikös?Jos haluaisi, näitä voisi maalata minkä värisiksi vain. Itseä miellyttää tällä hetkellä tuollainen käsittelemätön puu yhdistettynä mustaan ja valkoiseen, joten saivat jäädä puun värisiksi.


Muutamaan painettiin leimasimella kirjaimia, ja voisi painaa vaikka lasten koko nimetkin. Vähän isommista napeista saisi tehtyä vaikka nuppeja, joihin voisi ripustaa kaikenlaista...hmm, tämä jää harkintaan. Hauskaa viikonlopun jatkoa! Minä taidan huomenna suunnistaa kohti Ikeaa, pitkästä aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos kommentoit. :)